NYBYGG / PÅBYGG / TILBYGG

Boligtech bygger nye arkitekttegnede hus og fører opp ulike ferdighus etter ønske. 

Vi bygger også tilbygg eller påbygg på eksisterende hus, vi bygger garasjer og annet. Hoveddelen av våre oppdrag er for private eiere, men vi er tidvis også underleverandør for eiendomsutviklere og andre. 

Vi bygger ditt bygg med de materialer du ønsker. Vi bygger naturligvis mest i ordinært stenderverk, men vi bygger også i mur, både element-støpt (Jackon) og plasstøpt betong. 

Vi er opptatt av arkitektur og design og holder høy leveransekvalitet. Vi kan levere bygg med kompleks bæring, med store utkraginger og liknende. Vi liker å jobbe med store glassflater og jobber gjerne med ulike fasadeprodukter som Cembrit eller Alutile. 

Innvendig har vi in-house kompetanse til overflatebehandling, gulv, kjøkken og bad og har egen rørlegger. Vi har erfaring med tegningsmateriale og bygger i henhold til avtalt fremdriftsplan og med fagmessig utførelse.

«Boligtech har gjort en rekke under-entrepriser for oss de siste årene. Boligtech er pålitelige, kvalitetsbevisste, dyktige – og leverer topp resultat hver gang». 

Anders Grandahl, Nordisk Eiendomsutvikling AS