Om oss

Boligtech er en liten entreprenørbedrift  med røtter i Alban Gjegjis mangeårige virksomhet.

Vår forretningside er å kunne tilby prosjekter som spenner et bredt felt og kunne tilby kunden en leveranse der vi dekker flere fagområder.

Vi kan tilby det meste av arbeidet ved en ny enebolig med vårt in-house team. Dette gir kunden en hovedentreprenør å forholde seg til. I tillegg letter det koordineringen mellom fag og vi unngår i større grad underentrepriser. I tillegg vil vi i praksis fungere som utførende prosjektleder fordi vi koordinerer det meste av leveransene direkte.

Samtidig er vi en relativt liten bedrift, med smidighet til å tilpasse oss kundens ønsker og prosjektets innhold.

Foruten ordinære tømrer-jobber, har vi lang erfaring med betong- og murerarbeider. Vi rehabiliterer vanligvis en håndfull bad hvert år og bygger tidvis hele eneboliger – for å nevne noe. Vi tar normalt oppdrag fra 100.000 opp til noen få mill kr.

Av prosjektene våre er erfaringsmessig omtrent en halvdel nybygg og en halvdel rehabilitering.

Vi har i dag 5 fulltids ansatte og 2 lærlinger. Vi har 3 fagbrev (tømrer/rørlegger), men har lang erfaring og behersker et bredt felt med oppgaver. I tillegg bistår Thomas Johannessen på det administrative for å strukturere opp og drive virksomheten på et kommersielt plan.

Vi er grunnleggende serviceinnstilte og priser forsiktig. Vi gir fastpris på de fleste prosjekter, men jobber tidvis på timebasis dersom prosjektet er uoversiktlig eller kunden ønsker det.

Ta gjerne kontakt for å diskutere ditt prosjekt..!